Over ons tekst

Over ons

SRM Technisch Beheer BV is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en moderniseren van diverse objecten, garages, winkelcentra en kantoorpanden. Wij voeren zowel preventieve- als correctieve onderhoudswerkzaamheden uit; alles met het oog op het in goede staat houden / terugbrengen van uw object. Hier vallen technische- en bouwkundige werkzaamheden onder. Doordat wij in ons magazijn een zeer gevarieerd aanbod aan diverse materialen op voorraad hebben, zijn wij in staat de meest voorkomende reparaties op zeer korte termijn voor u uit te voeren. Dit zorgt voor een snelle service en bovenal klanttevredenheid!

SRM Technisch Beheer BV is met name werkzaam in de zakelijke (niet-particuliere) sector. Wij hebben verschillende grote opdrachtgevers in het bedrijfsleven, verspreid door heel Nederland. Hier zijn wij trots op! SRM Technisch Beheer BV is gevestigd in Capelle aan den IJssel (zeer centraal gelegen in het midden van Nederland), waardoor onze medewerkers landelijk kunnen opereren.

SRM Technisch Beheer BV staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij beloven wat wij doen en doen wat wij beloven!
Door een ruim scala aan kennis en ervaring zijn wij gegroeid tot een betrouwbaar en innovatief bedrijf, waar kwaliteit hoog in vaandel staat. Onze projecten worden met maximale inzet voltooid tot deze aan de nieuwste wensen en standaarden voldoen.

SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV
Referenties
Van Omme & De GrootVerwey VastgoedKolpa VVS BeheerGetronicsAtos
Aannemersbedrijf W&J MolenaarStaedionPatheHogeschool RotterdamHolland Casino
SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV