Polyurea spuiten op elke locatieĀ 

Polyurea spuiten op elke locatieĀ 

SRM Technisch Beheer beheerst als één van de eerste in Nederland de faciliteiten om polyurea op locatie te spuiten. Polyurea is een snel uithardende coating die inzetbaar is als slijtvaste en vloeistofdichte beschermlaag voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Polyurea is toepasbaar op:

 • Beton
 • Metaal
 • Staal
 • RVS
 • Hout
 • Isolatiematerialen

SRM Technisch Beheer is dus niet alleen koploper maar ook dé specialist in het toepassen van deze speciale coating. En nu dus ook op locatie! Dat kan voor bijvoorbeeld woningbouwverenigingen en alle andere vastgoedbeheerders zeer winstgevend zijn, denk hierbij alleen al aan de snelle droogtijd, zodat loopvoorzieningen aanbrengen overbodig worden. Tweede voordeel is dat de methode zeer duurzaam is, u hoeft het hekwerk niet te vervangen en de levensduur van polyurea is vele malen hoger dan die van poedercoating. 

Zo is Polyurea zeer geschikt om aan te brengen op platte daken, direct over de bestaande dakbedekking van bitumen of EPDM. Naast de zeer slijtvaste werking is Polyurea scheur overbruggend, waterdicht, krimpvrij, elastisch en bijzonder duurzaam. Na het aanbrengen van Polyurea met een witte topcoating reduceert het zelfs veel warmte in de zomer waardoor een grote besparing te realiseren is in het koel houden van uw warenhuis / opslag of loods.

Polyurea coating is tevens zeer geschikt om aan te brengen op (betonnen) aanrijdbeveiligingen voor vrachtwagens, weegbruggen etc.  Maar ook voor coating fitnessapparatuur zoals bijvoorbeeld spinningfietsen voor bescherming tegen vocht en zweet. En de mogelijkheden zijn eindeloos, zo is SRM bezig om de binnenzijden van de betonnen ondergrondse containers te behandelen. Doordat polyurea scheuroverbruggend en waterdicht is, zijn de ondergrondse betonnen bakken voor decennia lang beschermd tegen alle invloeden. 

  Door onze unieke werkmethode met polyurea spuiten op locatie, onderscheidt SRM zich van de rest van de aanbieders. 

  SRM Technisch Beheer BV logo
  SRM Technisch Beheer BV
  Neem contact op

  Heeft u interesse?

  Neem dan direct contact met ons op!

  Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
  Referenties
  Van Omme & De GrootVerwey VastgoedKolpa VVS BeheerGetronicsAtos
  Aannemersbedrijf W&J MolenaarStaedionPatheHogeschool RotterdamHolland Casino
  SRM Technisch Beheer BV logo
  SRM Technisch Beheer BV