Coating spuiten op locatie

Polyurea coating spuiten op locatie

Specialist nodig voor het spuiten van duurzame en onderhoudsarme coating systemen en dan met name op de locatie waar object(en) zich bevinden? SRM is specialist op het gebied van spuiten van diverse coating zoals polyurea en wij hebben ook de faciliteiten om op locatie polyurea aan te brengen. Omdat polyurea toepasbaar is op:

  • RVS
  • Staal
  • Isolatiematerialen
  • Metaal
  • Hout
  • Beton

zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij aan bijvoorbeeld balkonhekken, galerijhekken en alle hekwerken in het algemeen van o.a. flat- en appartementsgebouwen. Waarschijnlijk laat u nu deze door een bedrijf demonteren, fabrieksmatig poeder coaten en monteren. In die tijd dat de hekken verwijderd zijn, kost het u als vastgoedbeheerder/projectmanager/projectleider ook nog eens het aanbrengen van tijdelijke veiligheidsmaatregelen voor gebruikers en bewoners. SRM komt met een speciaal uitgeruste vrachtwagen en trailer en spuiten de hekwerken met polyurea op locatie. Dit bespaart dus enorm aan tijd en geld!

Coating spuiten op locatie biedt economisch en duurzaam voordeel

Niet alleen economisch voordeel, maar wist u dat met het spuiten van polyurea op locatie ook een bijdrage aan de duurzaamheid levert? Door het aanbrengen van polyurea wordt de levensduur van hekwerken eindeloos verlengd en is vervanging overbodig. Zeker interessant voor u als vastgoedbeheerder, aannemer of andere professionele opdrachtgever. Door onze unieke werkmethode met polyurea spuiten op locatie, onderscheidt SRM zich van de rest van de aanbieders.

Mobiele spuitinrichting voor diverse coatings spuiten op locatie

Door onze mobiele spuitinrichting kunnen wij ook onderdelen met polyurea spuiten die niet of moeilijk te demonteren zijn, denk hierbij aan onderdelen van attracties, privacyschermen etc. Dus heeft u als vastgoedbeheerder/projectmanager/projectleider in uw meerjarenbegroting het vervangen of renoveren van bijvoorbeeld (balkon/balustrade/galerij) hekken? En wilt dit uitermate professioneel, deskundig, duurzaam en zeker kostendrukkend opgelost hebben? Neem vandaag nog contact met SRM technisch beheer op om de mogelijkheden van polyurea spuiten op uw gewenste locatie te bekijken en te bespreken. 

Maak a.u.b. uw keuze:

SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV
Polyurea coating spuiten op locatie
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Referenties
Van Omme & De GrootVerwey VastgoedKolpa VVS BeheerGetronicsAtos
Aannemersbedrijf W&J MolenaarStaedionPatheHogeschool RotterdamHolland Casino
SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV