Capelle aan den IJssel

Gietvloeren aangebracht in Capelle aan den IJssel door SRM

Een nieuwe beschermlaag op de vloer aan laten brengen? Op zoek naar een bedrijf in de regio Capelle aan den IJssel dat gespecialiseerd is in gietvloeren ? SRM Technisch Beheer helpt u graag met het kiezen van de juiste vloerafwerking. Wij werken al vele jaren aan het realiseren van giet vloeren voor de meest uiteenlopende opdrachten bij klanten in de regio Capelle aan den IJssel. Of het nu gaat om gietvloeren voor bedrijven of instellingen in bijv. Capelle aan den IJssel, wij zijn u graag van dienst. Naast duurzame en kwalitatief hoogwaardige gietvloeren onderscheiden wij ons door onze werkwijze en unieke service. Voor ons zijn vertrouwen, transparantie en ontwikkeling erg belangrijk. Maak kennis met ons bedrijf, bekijk eens onze website en maak een afspraak.

Unieke eigenschappen van onze gietvloeren voor uw gebruik in Capelle aan den IJssel

Veel klanten uit de regio Capelle aan den IJssel zijn u voor gegaan met het kiezen voor onze giet vloeren. De speciale gietvloeren die wij leveren, hebben unieke eigenschappen en bieden optimale bescherming. Wilt u graag gietvloeren die voldoen aan de eisen die u stelt aan een vloer? Dat is bij SRM Technisch Beheer geen enkel probleem. SRM Technisch Beheer helpt u graag met het kiezen van de juiste vloerafwerking en giet vloeren. Afhankelijk van de functie van de vloer bij u in Capelle aan den IJssel wordt een passende gietvloer gekozen. Bij ons wordt aandacht besteed aan het kiezen van de juiste gietvloer(en) bij uw situatie. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of een afspraak voor een oriënterend gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gietvloeren voor vloeistofdichte toepassing in Capelle aan den IJssel

Vloeistofdichte vloeren nodig voor industrieel of bedrijfsmatig gebruik? SRM Technisch Beheer levert al vele jaren gietvloeren voor verschillende opdrachtgevers in de regio Capelle aan den IJssel. Onze gietvloeren hebben zich in de afgelopen jaren bewezen door de unieke eigenschappen. Wanneer u nieuwe bedrijfsvloeren wilt aanschaffen, staan wij direct voor u klaar. Wij verzorgen vakkundige aanbreng van gietvloeren bij u in Capelle aan den IJssel en zorgen dat de werkzaamheden zo snel mogelijk weer door kunnen gaan. Gietvloeren van SRM Technisch Beheer worden volgens een duurzame wijze gemaakt en aangebracht. Zoekt u een nieuwe en/of betere vloerafwerking? SRM Technisch Beheer helpt u graag met het kiezen van de juiste vloerafwerking. Giet vloeren zijn zeer geliefd onder bedrijven, ook in de regio Capelle aan den IJssel. Ze zijn ideaal en overal toepasbaar. Wel moeten gietvloeren met de juiste materialen worden toegepast. Daarom adviseren wij u om te kiezen voor SRM Technisch Beheer. Wij leveren namelijk gietvloeren van goede kwaliteit. Wij bieden service, kennis en scherpe tarieven. Graag helpen wij u verder. SRM Technisch Beheer heeft alle materialen, mogelijkheden, kennis en ervaring in huis om u een duurzame bedrijfsvloer te garanderen.

Tevens PU gietvloeren leverbaar in Capelle aan den IJssel door SRM Technisch Beheer

Als u PU gietvloeren zoekt in de buurt van Capelle aan den IJssel is SRM Technisch Beheer uw aangewezen partner! Wij hebben voor elke ruimte en ieder pand in Capelle aan den IJssel geschikte PU gietvloeren. Deze PU gietvloeren worden geheel aan uw wensen aangepast. Bij SRM Technisch Beheer is een team werkzaam die ervaring heeft op het gebied van PU gietvloeren. Wij bevatten know how op maatwerk PU gietvloeren te nemen op het gebied van:

  • Samenstelling
  • Dikte
  • Maat
  • Design
  • Kleur

Hierdoor kunnen PU gietvloeren verschillen in levensduur, uitstraling en gemak. Wilt u graag een drukke vloer? Of houdt u van natuurlijke vloeren? Door combinatie in kleuren en structuren maken wij PU gietvloeren naar wens. Veel van onze klanten in de buurt van Capelle aan den IJssel kiezen voor PU gietvloeren. Wij kunnen PU gietvloeren aanbrengen op alle mogelijke bestaande en nieuwe ondervloeren. PU gietvloeren onderscheiden zich door het onderhoudsgemak en de slijtvaste laklaag. Door de unieke eigenschappen gaan PU gietvloeren jarenlang mee. Zelfs wanneer deze intensief gebruikt worden. Zoekt u nieuwe vloeren voor winkels, kantoren, woningen, ziekenhuizen of horecagelegenheden in de regio Capelle aan den IJssel? Voor elke omgeving biedt SRM Technisch Beheer de juiste PU gietvloeren.

SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV
Gietvloeren aangebracht in Capelle aan den IJssel door SRM
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Referenties
Van Omme & De GrootVerwey VastgoedKolpa VVS BeheerGetronicsAtos
Aannemersbedrijf W&J MolenaarStaedionPatheHogeschool RotterdamHolland Casino
SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV