VvE

Onderhoudswerkzaamheden voor o.a. VvE

SRM als uw specialitst in onderhoudswerkzaamheden voor VvE uit? Omdat SRM zich de laatste decennia heeft kunnen specialiseren in diverse disciplines binnen onderhoudswerkzaamheden voor o.a. VvE. SRM voert vele aspecten binnen onderhoudswerkzaamheden uit voor objecten zoals VvE. Denk hierbij aan onderhoudswerkzaamheden zoals:

  • Leveren en monteren diverse soorten (LED-)verlichting
  • Hang- en sluitwerk
  • Verwijderen en afvoeren diverse soorten afval onder eigen VHB-nummers
  • Hi-macs en Corian producten
  • Leveren en monteren van systeemplafonds/-wanden (alle soorten)
  • Uitvoeren van diverse loodgieter-, timmer-, elektra-, schilder- en saus-, constructie- en (de-)montage werkzaamheden
  • Complete sleutelplannen

Wij schuwen niet voor een nieuwe uitdaging en zijn van alle markten thuis!

Diverse soorten onderhoudswerkzaamheden voor branches zoals VvE

Doordat SRM meerder disciplines beheerst, kunnen wij zorg dragen voor het complete onderhoud van uw vastgoed, zowel incidenteel of op meerjarenbasis. Maar ook kleine en grote onderhoudswerkzaamheden kunt u als beheerder van bijv. VvE aan ons uitbesteden. Onze voorkeur gaat uit naar resultaatgericht samenwerken wat grote voordelen geeft voor u als opdrachtgever. Uw beheerstrategie staat centraal en vanuit die strategie stelt u uw functionele eisen vast, zoals de gewenste exploitatieperiode van uw vastgoed en het kwaliteitsniveau waarop het vastgoed zoals VvE door middel van onderhoudswerkzaamheden in stand moet worden gehouden.

Duurzame methode voor balkonhekken, privacyschermen etc. van VvE

Niet alleen onderhoudswerkzaamheden voor VvE voeren wij uit, maar wat ons uniek maakt is dat wij duurzame coating, polyurea, kunnen toepassen voor VvE op uw locatie! Vastgoed met galerijen en balkonnen? Moeten de hekken vervangen worden? Maar wilt u eigenlijk dit duurzaam uitvoeren? Met polyurea de hekken behandelen, voor paar decennia lang geen omkijken meer naar. Maar ook economisch voordeel uithalen? Ook met polyurea is dit doel te behalen, want doordat wij direct op de locatie de hekken behandelen, bespaart dit op arbeidsuren ( demonteren, transport, monteren, loopvoorzieningen aanbrengen). Neem vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden, wellicht voor uw begroting 2018 en 2019 een zeer interessant gegeven. 

Onderhoudswerkzaamheden en serviceonderhoud voor VvE

Waarom SRM Technisch Beheer BV kiezen als uw vaste partij bij onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed zoals VvE? Een reden is dat SRM een servicedesk heeft die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is voor al uw storingen en reparatieverzoeken. Deze storingen en verzoeken worden zo snel mogelijk, en indien nodig direct, behandeld waardoor u altijd goed en effectief voorzien bent. Het grote voordeel van SRM voor onderhoudswerkzaamheden bij VvE is dat we alle disciplines in eigen huis hebben. Communicatie, projectplanning en organisatie verlopen daardoor zeer efficiënt en de kans op fouten wordt tot het minimum teruggevoerd. Het spreekt vanzelf dat een goed georganiseerde, multidisciplinaire onderneming ook doorslaggevende kostenvoordelen biedt. Benieuwd wat SRM voor u als beheerder van VvE qua onderhoudswerkzaamheden kan betekenen? Met onze jarenlange ervaring, ons team van gemotiveerde medewerkers en bovenal een resultaatgerichte samenwerking staan wij voor u klaar. Laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV
Onderhoudswerkzaamheden voor o.a. VvE
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Referenties
Van Omme & De GrootVerwey VastgoedKolpa VVS BeheerGetronicsAtos
Aannemersbedrijf W&J MolenaarStaedionPatheHogeschool RotterdamHolland Casino
SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV