Polyurea

Polyurea, een duurzame coating voor vrijwel elke toepassing!

Hekwerken, atracties, daken en zo nog honderden voorwerpen/objecten die behandeld kunnen worden met polyurea. En SRM Technisch Beheer beheerst als één van de eerste in Nederland de faciliteiten om polyurea op uw locatie te spuiten. Hekwerken zoals balustrade hekken die nu gedemonteerd, getransporteerd worden naar een poedercoat bedrijf, gemonteerd worden, een omslachtige en dure manier. Vaak wordt ook besloten de hekwerken compleet te vervangen, zodoende wordt niet duurzaam gewerkt. Met polyurea coating kunnen de hekken op de locatie direct worden behandeld. Dus geen langdurige demontage van hekken zodat loop- en veiligheidsvoorzieningen moeten worden gecalculeerd. Neem vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijke toepassingen die deze coating kan bieden. 

Polyurea door SRM

Wat is polyurea nu eigenlijk? Polyurea is een 2-componenten, 100% massief (zonder oplosmiddelen), een snel reagerend coating systeem. Het is een dikke beschermingslaag met een uitstekende weerstand tegen slijtage, een goede weerstand tegen weersinvloeden zelfs onder de meest extreme omstandigheden en heeft een zeer hoge chemische weerstand. Polyurea is toepasbaar op:

  • Beton
  • Metaal
  • Staal
  • RVS
  • Hout
  • Isolatiematerialen

En nog veel meer! Laat SRM u adviseren in de mogelijkheden die polyurea kan bieden.

SRM beheerst alle mogelijkheden van polyurea

SRM Technisch Beheer is dus niet alleen koploper m.b.t. polyurea maar is ook dé specialist in het toepassen van deze speciale coating. En nu dus ook op locatie! Dat kan voor bijvoorbeeld woningbouwverenigingen en alle andere vastgoedbeheerders zeer winstgevend zijn, denk hierbij alleen al aan de snelle droogtijd, zodat loopvoorzieningen aanbrengen overbodig worden. Tweede voordeel is dat de methode zeer duurzaam is, u hoeft het hekwerk niet te vervangen en de levensduur van polyurea is vele malen hoger dan die van poedercoating. 

Maak a.u.b. uw keuze:

SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV
Polyurea, een duurzame coating voor vrijwel elke toepassing!
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Referenties
Van Omme & De GrootVerwey VastgoedKolpa VVS BeheerGetronicsAtos
Aannemersbedrijf W&J MolenaarStaedionPatheHogeschool RotterdamHolland Casino
SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV