Vlaardingen

Polyurea op elke gewenste locatie, zo ook in Vlaardingen

Polyurea is een coating dat ongekende mogelijkheden biedt. SRM uit de regio Vlaardingen heeft veel ervaring in het aanbrengen van Polyurea en geeft objecten met polyurea een nieuwe look maar belangrijk een optimale bescherming. Polyurea wordt met behulp van speciale spuitapparatuur aangebracht. SRM is een gespecialiseerd bedrijf in uw regio Vlaardingenen beschikt over speciale apparatuur maar ook de mobiele faciliteiten om polyurea op elke gewenste locatie, dus ook in Vlaardingen aan te brengen. Afhankelijk van omgeving en situatie worden de juiste verwerkingmiddelen ingezet. De hotspray coatings zijn oplosmiddelvrij en volgen naadloos de ondergrond in combinatie met goede eigenschappen.

Voor al uw toepassingen in Vlaardingen waar duurzame coating nodig is...bel SRM! 

SRM Technisch Beheer vlakbij Vlaardingen is dus niet alleen koploper met de verwerking van polyurea en al de mogelijkheden die deze coating biedt, maar ook dé specialist in het toepassen van deze speciale coating. En nu ook op locatie! Dat kan voor bijvoorbeeld woningbouwverenigingen en alle andere vastgoedbeheerders zeer interessant zijn, denk hierbij alleen al aan de snelle droogtijd, zodat loop- en veiligheidsvoorzieningen aanbrengen overbodig of in ieder geval tot een minimum beperkt worden. Tweede voordeel is dat de methode zeer duurzaam is, u hoeft het hekwerk bij u in Vlaardingen niet te vervangen en de levensduur van polyurea is vele malen hoger dan die van poedercoating. 

Polyurea als dakbedekking toepasbaar in Vlaardingen

Zo is Polyurea zeer geschikt om aan te brengen op platte daken van uw pand(en) in Vlaardingen, direct over de bestaande dakbedekking van bitumen of EPDM. Naast de zeer slijtvaste werking is Polyurea namelijk scheur overbruggend, waterdicht, krimpvrij, elastisch en bijzonder duurzaam. Na het aanbrengen van Polyurea op uw locatie in Vlaardingen met een witte topcoating reduceert het zelfs veel warmte in de zomer waardoor een grote besparing te realiseren is in het koel houden van uw warenhuis / opslag of loods. SRM Technisch Beheer beheerst als één van de eerste in Vlaardingen en de rest van Nederland de faciliteiten om polyurea op locatie te spuiten.

Voor elk object in Vlaardingen polyurea coating

Polyurea coating is tevens zeer geschikt om aan te brengen op:

  • (betonnen) Aanrijdbeveiligingen voor vrachtwagens
  • Weegbruggen etc.  
  • Fitnessapparatuur zoals bijvoorbeeld spinningfietsen voor bescherming tegen vocht en zweet.

En de mogelijkheden zijn eindeloos, zo is SRM bezig om de binnenzijden van de betonnen ondergrondse containers vlakbij Vlaardingen te behandelen. Doordat polyurea scheuroverbruggend en waterdicht is, zijn de ondergrondse betonnen bakken voor decennia lang beschermd tegen alle invloeden. 

SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV
Polyurea op elke gewenste locatie, zo ook in Vlaardingen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Referenties
Van Omme & De GrootVerwey VastgoedKolpa VVS BeheerGetronicsAtos
Aannemersbedrijf W&J MolenaarStaedionPatheHogeschool RotterdamHolland Casino
SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV