Ridderkerk

Integraal vastgoedonderhoud voor de regio Ridderkerk

Alle facetten omtrent vastgoedonderhoud bij u in Ridderkerk vindt u bij SRM Technisch Beheer onder één dak, van mutatieonderhoud tot planmatig onderhoud. U als opdrachtgever in Ridderkerk heeft ten behoeve van het vastgoedonderhoud één centraal aanspreekpunt en heeft hierdoor niet meer te maken met verschillende onderhoudsbedrijven. SRM biedt een brede dienstverlening qua vastgoedonderhoud in de regio Ridderkerk aan:

  • vastgoedeigenaren
  • beleggers
  • instellingen
  • verenigingen van eigenaren

SRM biedt strategisch, tactisch en operationeel vastgoedbeheer.

SRM is uw professionele vastgoed onderhoudsbedrijf in de regio Ridderkerk

Onze diensten op het gebied van vastgoedonderhoud voor u in Ridderkerk rusten op drie pijlers: technisch beheer, commercieel en administratief beheer. Alles voor professioneel vastgoedonderhoud. U in Ridderkerk behoudt de regie over de exploitatie, maar verzekert zich met onze inzet van de juiste kennis en ervaring. Of het nu gaat om het preventief vastgoedonderhoud in de regio Ridderkerk aan gebouw gebonden installaties, reparaties aan de opstal of onderhoud en services: wij zorgen dat dit structureel en planmatig wordt opgepakt. In een meerjarenoverzicht zgn. MJOP presenteren we terugkerende en incidentele zaken, zodat u weet wat nodig is om uw vastgoed in goede conditie te houden en deze duurzaam te blijven exploiteren. Eventuele storingen handelen we direct af. We beschikken hiervoor over een 24-uurs service.

Vastgoedonderhoud voor woning coöperaties in o.a. de regio Ridderkerk

Hoe borgt u in Ridderkerk vastgoedonderhoud gedurende lange tijd? Hoe houdt u zekerheid over kwaliteit en kosten van onderhoud en installaties? SRM Technisch Beheer is specialist in het beantwoorden van vragen betreft onderhoud aan uw vastgoed in Ridderkerk. SRM is een multidisciplinaire onderneming met alle onderhoudsdiensten in het pakket om uw vastgoedonderhoud in Ridderkerk compleet te kunnen aanpakken en uitvoeren. Resultaatgericht, voor volledige zekerheid. En innovatief, voor optimale duurzaamheid.

Voor vastgoedonderhoud en meer bent u in Ridderkerk bij SRM aan het goede adres!

SRM voert sinds een decennia al vastgoedonderhoud uit in bijvoorbeeld kantoorpanden. Onze manier van werken, het oppakken van problemen en het ontzorgen van eigenaren, huurders en gebruikers van objecten in het vastgoed bracht ons tot gespecialiseerd bedrijf van vandaag de dag. Wij zijn als onderneming behulpzaam, innovatief, leergierig en servicegericht. Wij vinden in alle onderdelen van ons vakgebied een uitdaging, dus ook uw vastgoedonderhoud in Ridderkerk. De afgelopen jaren hebben wij ons gericht op polyurea, de meest duurzame en kostenbesparende coating van de laatste tijd. De toepassingen met polyurea zijn eindeloos. Laat u door ons voorlichten en neem vandaag nog contact met ons op! Dus niet alleen vastgoedonderhoud voor u in Ridderkerk maar ook gespecialiseerd in de meest duurzame coating van de afgelopen jaren!

SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV
Integraal vastgoedonderhoud voor de regio Ridderkerk
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Referenties
Van Omme & De GrootVerwey VastgoedKolpa VVS BeheerGetronicsAtos
Aannemersbedrijf W&J MolenaarStaedionPatheHogeschool RotterdamHolland Casino
SRM Technisch Beheer BV logo
SRM Technisch Beheer BV